Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dámská jízda

Ve čtvrtek 20.6.2019 jsme v kinosále přivítali především dámské publikum. Ve spolupráci s butikem Hala Bala jsem pro dámy přichystali k zhlédnutí až 150 módních modelů. Celou akci jsme nazvali a propagovali jako "DÁMSKÁ JÍZDA" s filmovou komedií PODFUKÁŘKY.


Dámská jízda
20.6.2019 3036x Zprávy

Čtvrtečním večerem nás provedl Mgr. Stanislav Trs, který hned na samém začátku pozval na podium taneční skupinu z Českého Krumlova BD Emoton Crew. Trenérka, choreografka a současně stylistka celé přehlídky Gabriela Groignet  nám představila butik Hala Bala s letní kolekcí španělské značky Desigual a mnohými českými designéry. Pokochali jsme se sportovními, volnočasovými, ležérně-elegantními až prudce noblesními modely Marty Macháčkové, modely atelriéru Kmínky, feshion MAM a značky Venizia. Dámy byly překvapené, jak dobře jsou modely různých stylů kombinovatelné a jak věk mnohdy nehraje roli. ..

Po nabitém začátku celého večera jsme se pobavili u filmové komedie Podfukářky a poté se přesunuli do výstavní síně kina Kaplice, kde nás čekal drink, sama autorka - malířka výstavy MODRÝ SVĚT Stelly Bauer a výstava šperků Michaely Jůskové.

Krátké video: https://www.facebook.com/Halabalack/videos/384515895746821/