Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Kaplické hudební léto

Kaplické hudební léto se konalo v sobotu 29.8.2020 v městském parku. Výborné občerstvení, skvělá hudba a světelné doprovody kapel – to vše jste mohli zažít. Moderátorem celého večera byl Coco Jambo.


Kaplické hudební léto
Stanislav Šebek ml. 7.12.2020 4254x Koncerty

Začátek celého festivalu odstartovala známá jihočeská rocková kapela Tabasco. Po ní přijela skupina Lucie Revival. Interpretace písní od kapely Lucie byla opravdu věrohodná a jejich koncertové nasazení nemělo chybu. Každý, kdo zná kapelu Lucie, tak si vzpomene na jejich nejznámější hity jako jsou Amerika, Černí andělé a další. Všechny revival zvládl na výbornou.

Poté je vystřídala na pódiu pražská kapela s názvem Maniac. I když jsou jen tři, tak zvládli udělat pořádnou parádu. Má za sebou odehráno přes 650 koncertů u nás i v Evropě. Jejich punkový styl opravdu stál za to a je to pořádná divočina. Slova v jejich písních pobavila snad všechny druhy publika.

Dále následovalo vystoupení AC/CZ - kritiky uznávaný jako nejlepší AC/DC revival v ČR. Originální kostýmy, kulisy a interpretace písní byly naprosto skvělé. Zpěvák měl opravdu věrohodný hlas. Stačilo jen zavřít oči a ocitli jste na koncertě opravdových AC/DC. Zazněly ty nejznámější hity jako jsou Hells Bells, T.N.T., Back In Black a další.

Poslední kapela, která ukázala neskutečnou světelnou a ohnivou show, byla jindřichohradecká Tlustá Berta. Jejich ohňostroje byly vidět z celé Kaplice.

Místa na sezení bylo dost. Počasí nám nepřálo, jenže lidé přece nejsou z cukru, a tak tančili a užívali si i v deštivém počasí. Děkujeme všem, kteří přišli na tuto akci, věříme, že si ji všichni užili naplno a těšíme se na další podobné festivaly.