Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Tlapková patrola v Kaplici

Naším cílem v Kaplickém kině je vždy přinášet našim návštěvníkům nezapomenutelné zážitky. A když přichází nový film z oblíbeného dětského fenoménu, jako je Tlapková patrola, je to příležitost, kterou nesmíme nechat bez povšimnutí. Proto jsme si pro vás připravili skvělý doprovodný program před kinokavárnou.


Tlapková patrola v Kaplici
Tlapková patrola v Kaplici
Tlapková patrola v Kaplici

Tlapková patrola v kině

Sobota byla ve znamení rodinného dne v Kaplickém kině, a musíme přiznat, že jsme byli nadšení z ohromného zájmu a nadšení našich malých a velkých návštěvníků. Nový film Tlapkové patroly byl tou největší atrakcí dne, a kino doslova praškalo ve švech.

Tlapková patrola v Kaplici

Ale nejen film byl hvězdou show! Dvě hodiny před promítáním jsme pro naše nejmenší návštěvníky připravili speciální program. Děti mohly vybarvit své oblíbené tlapky nebo si dokonce nechat tyto pěkné motivy namalovat na svůj obličej. Tímto bychom rádi vyjádřili naši vděčnost českorumlovské charitě, která se o tuto část programu postarala bez nároku na jakýkoliv honorář. Jejich pomoc byla pro nás neocenitelná.

Hlavními hvězdami dnešního dne však byli samotní členové Tlapkové patroly, kteří dorazili v životní velikosti. Děti měly jedinečnou příležitost se s nimi vyfotit, popovídat si, nebo si dokonce jen plácnout na přivítanou. Jejich radost a nadšení bylo nakažlivé a tím pádem i naše. Vidět děti s usměvem od ucha k uchu byla pro nás ta nejlepší odměna za naši práci.

Nakonec jsme se všichni přesunuli do kina, které bylo pro tento speciální den doslova vyprodáno. Promítání nového filmu Tlapkové patroly bylo úžasné a děti odešly spokojené, plné dojmů a s usměvem na tváři. To pro nás znamená víc než cokoli jiného - víme, že jsme přinesli radost a nezapomenutelný zážitek našim návštěvníkům.

Děkujeme všem, kteří se k tomu připojili a doufáme, že se brzy zase uvidíme u dalšího fantastického filmového dobrodružství!